Miten pelata

November 10, 2021

Face Up Pai Gow -pokerin perusteet


 Face Up Pai Gow Poker -peli kohtaa pelaajat jakajaa vastaan jännittävässä head-to-head-kilpailussa. Tässä pelissä pelaajat näkevät jakajan käden ennen siirtoaan omallaan. Pai Gow Poker Vegas -korttipeleilläsi voit lyödä valinnaisia vetoja progressiivisista, omaisuusbonuksista, kateusbonuksista ja ässistä.

Face Up Pai Gow -pokerin perusteet

Pai Gow online -kasinoilla on suosittu peli, siksi annamme sinulle kaikki yksityiskohdat face up -pelin perusteista Pai Gow'ssa. alla:

Jokainen pelaaja, mukaan lukien jakaja, saa seitsemän korttia tässä Pai Gow -muunnelmassa. Tässä pelissä käytetään tavallista 52 kortin pakkaa sekä yksi jokeri.

Jokeria käytetään tässä pelissä kolmella tavalla:

  • Suoran suorittaminen
  • Huuhtelun suorittaminen loppuun
  • Ässänä

Päätetään, kenelle jaetaan ensimmäinen käsi, kun jakaja käynnistää satunnaislukugeneraattorin (RNG). Jakaja laskee itsestään, joka on aina ykkönen, kulkee vastapäivään.

Talon sääntöjen mukaisesti jakaja asettaa kätensä ennen kuin neuvoo pelaajia tekemään samoin.

Osallistujille jaetaan kaksi seitsemän kortin kättä. Seitsemässä kortissa on korkeat ja matalat kädet seuraavasti:

  • Viisi korttia = korkea käsi
  • Kaksi korttia = matala käsi

Heti kun molemmat kädet on tehty, ne on asetettava kuvapuoli alaspäin asettelun mukaisesti.

Kuinka voittaa kasvot ylöspäin Pai Gow

Sekä korkeiden että matalien käsiesi pitäisi saada korkeammat pisteet kuin jakajalla voittaaksesi panoksesi. Perinteinen pokerikokemus vaaditaan; kuitenkin, jos tiedät jo pelata, tämä peli on tuulta sinulle.

Jos korkeassa kädessä on viisi korttia, matalassa kädessä voi olla vain kaksi korttia, ja sen on oltava matalampi käsi kuin korkea käsi. Tämä on tärkeää, jotta käsiä pidetään "virheellisenä" ja panos menetetään.

Koska talolla on aina korkea käsi, sinun on voitettava talo voittaaksesi panoksesi. Sekä matalan että korkean käden täytyy joko voittaa tai hävitä, jotta raha vaihtaa käsiä. Panoksen kutsuminen "push" tarkoittaa, että kumpikaan osapuoli ei voita eikä kumpikaan menetä rahaa. Jos korkealla ja matalalla kädellä on sama sijoitus, mutta ne ovat tasan, talo voittaa vedon.

Fortune Bonus

Parhaan seitsemän kortin kätesi on vastattava yhtä voittotaulukon palkinnoista, jotta voit voittaa tämän vedon. Tässä jakaja asettaa "kateus" -painikkeen panoksesi viereen, jos panostat vähintään 5 dollaria Fortune -bonuksesta. Saat kateusbonuksen, jos teet tämän. Katso kertoimet pelin voittotaulukosta.

Kateusbonus

Kierroksen jälkeen jakaja maksaa kaikki kateelliset bonukset. Kaikki pelaajat, joilla on kateuspainikkeet, voittavat, jos vähintään yksi heistä saa Envy Bonus -kelpoisen käden. Jakajan käsi ja oma kätesi eivät voi olla kateusbonuksen kohteena samalla kierroksella. Maksut on lueteltu voittotaulukossa.

Ässä-High

Jos jakaja jakaa Ace-High Pai Gow'n (käden, jossa on ässä ja jossa ei ole pareja tai enemmän), kaikki vieraiden ensisijaiset panokset siirretään automaattisesti seuraavalle kierrokselle.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Muistettava yö: Las Vegasin paikalliset hitit $200 000 videopokerin jättipotissa
2024-05-16

Muistettava yö: Las Vegasin paikalliset hitit $200 000 videopokerin jättipotissa

Uutiset