Miten Pelata Peliä Pai Gow Mobiilina

Pai Gow on yksi parhaista pelaamista kasinopeleistä, kun pelaajalla on paljon aikaa tappaa. Pai Gow -pelien suosio mobiililaitteilla on noussut tasaisesti viime vuosina. Sen pelinopeus on hidas, mikä tarkoittaa alempaa talon reunaa. Tämä maksimoi myös pelaajan mahdollisuuden kävellä pois suuremmalla voitolla.

Pelin säännöt saattavat tuntua monimutkaisilta verrattuna nopeatempoisiin peleihin, kuten Texas hold 'em. Kun pelaaja ymmärtää heidät, on kuitenkin helpompaa voittaa isoja. Ensinnäkin pelaajien on erotettava Pai Gow ja klassinen pokeri.

Kuinka Pai Gow voidaan pelata sovelluksissa tai mobiililaitteissa

Kuinka Pai Gow voidaan pelata sovelluksissa tai mobiililaitteissa

On helppo ymmärtää, kuinka Pai Gowia voidaan pelata sovelluksissa tai mobiililaitteissa reagoivissa versioissa, jos pelaajalla on kokemusta klassisesta pokerista. Kaksi peliä paljasti monia yhtäläisyyksiä, joita uudet Pai Gow -pelaajat voivat käyttää pelin perustana. Pai Gow eroaa klassisesta pokerista seuraavasti:

  • Pelaajat aloittavat pelin seitsemällä kortilla 2: n sijaan
  • Pai Gow -kansilla on yksi 2 jokerin sijasta
  • Bluffaaminen ei ole sallittua pelatessaan Pai Gowa
  • Vedonlyöjien menee päin päin jakajaa
  • Myös käsien sijoitukset eroavat hieman
Kuinka Pai Gow voidaan pelata sovelluksissa tai mobiililaitteissa
Säännöt

Säännöt

Pelaajat voivat panostaa oikealla käteisellä, koska kaikki pelin tarjoajat tukevat androidia ja muita laitteita. Joten sinun on tiedettävä säännöt ja paras tapa voittaa joitain pelejä. Käsien sijoitusjärjestelmä on sama kuin peleissä, kuten Texas hold'em, muutama poikkeus lukuun ottamatta.

Yhdessä on mahdollista, että yhdellä kädellä on 5 eräänlainen korttisarja. Tämä on korkein käsi, ja se voi jopa lyödä kuninkaallisen värin. On kuitenkin aina suositeltavaa jakaa tällaiset kädet eteen ja alakäteen, koska pelattavuus voi jatkua.

Säännöt
Mobiili Pai Gow -strategia

Mobiili Pai Gow -strategia

Useimmat kokenut Pai Gow -pelaajat ymmärtävät myös, että pelin jatkaminen on osa strategiaa ja sanaton sääntö. Tämä on erityisen hyödyllistä, koska kaikki pelien tarjoajat tukevat iPhone- ja iOS-laitteita, jotka voivat kestää kauan yhdellä latauksella. Klassisessa pokerissa pelaajat eivät koskaan uhraisi pakkausta kaikkia ässää.

Pelaajien on kuitenkin luotava kaksi kättä. Yhdessä näistä käsistä täytyy olla kaksi korttia. Siksi heidän on jaettava tällaiset kädet muodostamaan 2 voittavaa kättä. Joten tämä merkitsisi ainakin yhden ässän laittamista lopulliseen käsiin ennen jakajaa vastaan menemistä.

Mobiili Pai Gow -strategia
Kuinka Pai Gow on helppo ja sopiva pelata tabletilla

Kuinka Pai Gow on helppo ja sopiva pelata tabletilla

Ensimmäinen asia, jonka pelaajat muistavat, on se, että Pai Gow kaivaa heidät jakajaa vastaan. Toisin kuin muihin pelaajiin nähden, ei bluffaa tai huijata yritettäessä voittaa Pai Gow -kättä. Sekä pelaaja että jakaja saavat seitsemän korttia. Pelaajan kortit pysyvät kuvapuoli ylöspäin ja jakajan kortit ylöspäin.

Kortit jaetaan kahteen käsiin. Etukädessä on viisi korttia, ja suurimman osan pelaajan korteista pitäisi mennä tämän käden vahvistamiseen. Jälleenmyyjä näyttää kätensä heti kun pelaaja päättää kuinka kätensä jaetaan.

Kuinka Pai Gow on helppo ja sopiva pelata tabletilla