Uutiset

December 1, 2021

Perinteinen Pai Gow Poker vs. Face Up Pai Gow -pokeri

Kuten nimestä voi päätellä, Face Up Pai Gow Poker on pai gow pokerin muunnelma jossa jälleenmyyjän käsi on kokonaan esillä. Saatat ihmetellä: "Mikä on saalis?" Kun jakajan aloituskäsi on ässän korkealla, käsi on automaattisesti työntö, ja aina on sivuveto, joka suojaa tällaiselta.

Perinteinen Pai Gow Poker vs. Face Up Pai Gow -pokeri

Vaikka molemmat pelit ovat melko samanlaisia, on muutamia mielenkiintoisia eroja huomioitava. Kuvapuoli ylöspäin jakajan kortit jaetaan kuvapuoli ylöspäin. Face Up Pai Gow -versiossa ei myöskään ole 5% palkkiota. Lisäksi jakajan ässä korkea pai gow on automaattinen työntö, eikä pelaajille ole tilaa.

Säännöt

Ei hätää, jos haluat vain tietää, miten Face Up Pai Gow -pokeri eroaa perinteisestä pai gow -pokerista. Alla olevat säännöt säätelevät Face Up Pai Gow Pokeria:

 1. Yksi pakkaus sisältää 53 korttia, mukaan lukien 52 tavallista korttia ja yksi jokeri.
 2. Jokeri sen sijaan on hieman käsistä. Ässä, suora, värisuora, suora värisävy tai kuninkaallinen värisävy voidaan tehdä tällä kortilla.
 3. Tavallisissa pokerin luokitussäännöissä on yksi odottamaton poikkeus: A2345 -suora (tunnetaan usein nimellä "pyörä") on toiseksi korkein. Huolimatta siitä, että jotkut laitokset ovat luopuneet tästä naurettavasta rajoituksesta, suurin osa tekee niin.
 4. Peli alkaa, kun pelaaja asettaa panoksen. Lisäksi pelaajalla on mahdollisuus asettaa push -panos Ace Highille tällä hetkellä, jos hän päättää tehdä niin.
 5. Jakaja jakaa seitsemän korttia sekä pelaajalle että jakajalle.
 6. Pelaajat eivät voi mitenkään panostaa voittojaan.
 7. Tässä vaiheessa jakajan kortit näytetään yleisölle kuvapuoli ylöspäin. "House way" -sääntöjen mukaan jakaja muodostaa 5 kortin High Hand ja 2 kortin Low Hand "house way" -sääntöjen mukaisesti. Korkean käden pokerin arvo on oltava korkeampi kuin matalan käden.
 8. Jos jakajan vahvin viiden kortin käsi on ässä, peli päättyy puskuun riippumatta pelaajien hallussa olevista korteista. "Ässä-korkea pai gow" on se, mitä sitä kutsutaan.
 9. Pelaajalla on viisi korkeaa korttia ja kaksi matalaa korttia. Kuten jakajan kädellä, myös korkealla kädellä on oltava korkeampi pokeriluokitus kuin matalalla kädellä.
 10. Normaalit pokerin sijoitukset koskevat viiden kortin kättä. Pari tai ei pari on ainoa mahdollinen pokerikäsi kahden kortin pelissä, ja sitten kunkin kortin arvo määritetään katsomalla ensin korkeimmin sijoitetun kortin arvoa.
 11. Kun lyöjä on asettanut kätensä, pelaajaa ja jakajan korkeita ja matalia käsiä verrataan. Voittaja on aina se, jolla on paras pokerikäsi. Jos molemmilla käsillä on sama arvo, kuten ässillä ja kuninkailla, jakaja katkaisee solmion.
undefined is not available in your country. Please try:
Muistettava yö: Las Vegasin paikalliset hitit $200 000 videopokerin jättipotissa
2024-05-16

Muistettava yö: Las Vegasin paikalliset hitit $200 000 videopokerin jättipotissa

Uutiset