Uutiset

September 15, 2021

Kuinka tasapainottaa kahden parin käden strategia Pai Gow'ssa

Työskentelystrategian hallitseminen on erittäin tärkeää kaikissa peleissä. Kahden parin käden strategia on hyvin yleinen Pai Gow -pelaajien keskuudessa. Tässä katsauksessa tutkimme mahdollisia tapoja tasapainottaa tämän strategian voimaa.

Kuinka tasapainottaa kahden parin käden strategia Pai Gow'ssa

Menestyä Pai Gow Pokeri, sinulla on oltava henkinen kyky tasapainottaa voimaa kahden käden välillä. Toinen on merkitty matalaksi ja toinen korkeaksi. Tasapainon saavuttaminen on helppoa useimmille mahdollisille käsille.

Kuitenkin voimatasapainon saavuttaminen pelattaessa kaksi paria kättä antaa sekä aloittelijoille että kokeneille pelaajille vaikeaa. Alla olevat osat sisältävät analyysin kahden parin käden voimatasapainosta. Lisäksi on vinkkejä, joiden avulla voit pitää tasapainon ja pelata kädet eduksesi. Seuraamalla vinkkejä voit maksimoida voitot Pai Gow Pokerissa.

Haaste kahdella kädellä pelaajille

Kun sinulla on kaksi paria käsiä, sinun on päätettävä, miten pelaat tasapainon säilyttämiseksi. Yksi tapa tehdä tämä on säilyttää korkean parin alempi arvo. Vaihtoehtoisesti voit pitää sen matalassa parissa. Riippumatta siitä, miten päätät pelata, tavoitteena on säilyttää voimatasapaino.

Mahdollisia tapoja säilyttää virta

Ota skenaario, jossa olet saanut suhteellisen korkean kortin, kun sinun on asetettava matala käsi. Järkevä peli tässä olisi pitää molemmat parit korkealla. Näin säilytät voimatasapainon eduksesi. Toinen liike, joka toimisi täydellisesti, olisi parien jakaminen.

Näytelmien seuranta pisteytysjärjestelmän avulla

Monet pelaajat ovat luottaneet pisteytysjärjestelmiin määrittääkseen parhaat pelit Pai Gow'n jokaisessa vaiheessa. Pisteytysjärjestelmiä käytetään nykyään siksi, että ne toimivat. Käytännössä pisteytysjärjestelmä edellyttää, että lisäät jokaisen lisäyksen kahteen pariin.

Harkitse esimerkkinä vaihetta, jossa sinulle jaetaan pari, jossa on tunkki ja viisi. Sinun tarvitsee vain laskea yhteen kahden kortin arvo. Tässä tapauksessa 11 (Jackille) ja 5. Yhteenvetona, kaksi antaa sinulle 16. Tietäen tämän, tiedät kuinka pelata kättäsi eduksesi.

Skenaariot, joissa parit tulee vuotaa

Asiantuntijat suosittelevat parien jakamista milloin tahansa kädessä olevien korttien arvon summa on 17. Tässä tapauksessa yksittäiset parit ovat riittävän vahvoja pitämään voimatasapainon

Kun korttien kokonaisarvo on 12–16, jakamispäätös on valinnainen. Poikkeus tähän sääntöön tulee, kun sinulla on ässäkortti syötettäväksi matalaan käteen. Siinä tapauksessa sinun on pidettävä parit yhdistettynä korkeassa kädessä

Parien jakaminen koskee myös kortteja, joiden arvo on yhteensä 7–11. Jos voit asettaa korkean ässän tai korkean kuninkaan matalaan, on parempi välttää parien jakamista.

Joskus saatat löytää itsellesi kortteja yhteensä 6 tai vähemmän. Paras peli tässä on jakaa, jos sinulla ei ole ässä-, kuningatar- tai king-high liukumassa matalaan

Loppusanat

Pai Gow Poker on hauska peli, jonka ei pitäisi pelotella sinua. Edellä keskusteltujen näytelmien avulla voit nyt istua pöydässä muiden pelaajien kanssa ja tehdä parhaan kahden parin kädestä. Muista, että pelissä on enemmän sääntöjä, jotka sinun pitäisi tietää ennen pelaamisen aloittamista.

ThunderPick
Bonus 2000 dollaria
Muistettava yö: Las Vegasin paikalliset hitit $200 000 videopokerin jättipotissa
2024-05-16

Muistettava yö: Las Vegasin paikalliset hitit $200 000 videopokerin jättipotissa

Uutiset